Het gezicht achter Mjitsk.

Hallo, ik ben Bianca, 30 jaartjes oud (of jong). Ik ben een familiemens, gezelschapsmens, trotse mama en een echte levensgenieter! Mijn meest kostbare bezittingen zijn natuurlijk mijn twee (B)engeltjes! Mijn oudste zoon heet Iwan en is een heerlijke peuter van 2,5 jaar oud. Zijn jongere broertje Elon is bijna 1 jaar oud alweer...Jemig, Time Flies!!! Ik weet het...dat klinkt zo Cliche, maar is zeker waar!


Ik woon samen met mijn man, kids & poezebeest in Heerenveen. Omdat de tijd razendsnel voorbij vliegt en ik optimaal van mijn kindjes wil genieten, heb ik er na de bevalling van mijn jongste voor gekozen om mijn baan als woonbegeleider in de gehandicaptenzorg op te zeggen &fulltime thuis te zijn bij mijn kroost. 

Hoewel ik het moederschap fantastisch vind, begon na mijn kraamperiode het verlangen om 'iets' voor mezelf te doen op te spelen. Maar wel iets wat ik goed kon combineren met het moederschap. Want ik wilde (en wil natuurlijk nog steeds) er wel gewoon zijn voor de kindjes.

 
Het fantaseren en dagdromen over een eigen webshop/winkeltje begon. Maar daar bleef het ook een lange tijd bij. Tijdens de lockdown met een pasgeboren baby werd 'scrollen door het wereld wijde web' 1 van mijn favoriete bezigheden. En wat is er online veel verkrijgbaar voor onze mini's!  Op datzelfde moment ontwikkelde mijn oudste zoon ook een nieuwe favoriete bezigheid namelijk; rondwandelen met mama's tas en deze minimaal twee keer op een dag volledig plunderen! Kinderen kopieren natuurlijk spelenderwijs het gedrag van hun ouders. En alle mama's lopen vaak met een tas rond. Een eigen tasje leek mij dus een goed idee! Natuurlijk in de hoop dat de plunderingen van mijn tas verleden tijd zouden zijn, en ik me voortaan niet meer druk hoefde te maken over een pinpas of ID-kaart, die voor de zoveelste keer spoorloos verdwenen was. 

Hoe Mjitsk tot stand kwam

De zoektocht naar een leuke unisex peutertas voor mijn kleine boef begon. Maar leek buiten de standaard rugzak/schooltas om, toch niet zo eenvoudig. Zeker voor jongetjes kon ik weinig vinden, totdat ik op de Oldschool Bearbag stuitte en dacht: "Yes, this is it! Stoer & lief met een oldschool look. Wat is hij er blij mee, zijn eigen tasje! Beertas gaat zelfs mee naar bed!

Het beperkte aanbod aan leuke peuter/kleutertassen vond ik opvallend, de markt is kwa producten voor kleine kinderen toch behoorlijk verzadigd... Maar leuke tasjes zag ik maar weinig, zonde! Dit in combinatie met de ambitie om een eigen bedrijfje te beginnen zette mij aan het denken en werd mijn inspiratie die uiteindelijk resulteerde in mijn bedrijfje Mjitsk. Ik hoor je denken, Mjitsk?! Yep, let's stick to your roots, ik ben tenslotte een fries en dus een friese doch niet veelvoorkomende naam die omschrijft waar de webshop voor staat. Liefelijke kinderitems & Stijlvolle kindertassen. Een lange zoektocht volgde. Naar de leukste, liefste, tofste kindertassen, andere leuke kinderitems en hippe accessoires. 

Daarop volgde nog een periode van twijfel, onzekerheid en besluiteloosheid. Tot ik aantal maanden  geleden besloot de stoute schoenen aan te trekken en dacht: "IK GA DIT GEWOON DOEN!" Inmiddels zijn er een aantal maanden verstreken. Een tijd waarin ik Mjitsk voorzichtig heb geintroduceerd op Instagram. Dat Mjitsk binnen anderhalve week de 1000 volgers haalde, had ik nooit durven dromen, wauw! En wat een lieve & leuke reacties heb ik al mogen ontvangen! Dit gaf mij het laatste setje die ik nodig had om Mjitsk daadwerkelijk op de kaart te zetten op het (bijna) verzadigde wereld wijde web!

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagskado, kraamkado, sinterklaas of kerstkado voor kinderen?
Neem dan zeker even een kijkje op Mjitsk!

En verras je kleintje met een eigen tasje, hippe accessoire of een ander cadeautje uit de Mjitsk Collectie.

Ik wens je veel plezier met het rondneuzen op Mjitsk
en hoop natuurlijk dat je wat leuks kan vinden!
Liefs, Bianca

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Mjitsk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

17-07-24 t/m 11-08-24 gaan wij genieten van de vakantie ! In deze Periode worden er GEEN bestellingen verwerkt! Wil je toch wat bestellen ? Houd er dan Rekening mee dat alle orders pas na 11 Augustus op volgorde van binnenkomst worden verwerkt !