Een product retourneren

De producten worden door mij persoonlijk gecontroleerd of de kwaliteit in orde is, en met zorg verpakt. Het kan jammer genoeg wel voor komen dat iets mij is ontgaan in de kwaliteitscheck. Of misschien bent u simpelweg niet tevreden bent over uw bestelling. U kunt 14 dagen na ontvangst uw bestelling annuleren. 

U hoeft geen reden op te geven voor uw annulering. De items moeten na annulering binnen 14 dagen terug gestuurd worden. Omdat Mjitsk geen antwoordnummer heeft, zijn de kosten voor het retourzenden voor u. De bestelde producten moeten in originele staat aan Mjitsk worden geretourneerd.

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht, neem dan contact op met info@mjitsk.nl. Ik zorg er voor dat het orderbedrag binnen 14 dagen weer op uw rekening staat. Dat is als ik alles in goede staat heb ontvangen uiteraard. 

Download hier het Retourformulier/Herroepingsformulier

Zitten er beschadigde items tussen uw bestelling? Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en vind ik zeer spijtig! Stuur een foto van het beschadigde of defecte item naar info@mjitsk.nl, zodat ik kan bepalen wat de beste manier is om de schade te herstellen en samen met jou kan bekijken wat de beste oplossing is.

© 2021 - 2023 Mjitsk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op vakantie, bestellingen die geplaatst worden in de periode van 03 juni t/m 21 juni worden daarom pas na 21 juni op volgorde van binnenkomst verzonden